Välj katagorier: Artikel nummer:
 
Kundvagnen är tom!  
 

ÅF/Forbruker Login:
Användarnamn/Username:

Password:

Glömt password?
Login (endast återförsäljare)


Produktkatalog:
Aircondition/Luftvärmepumpar
Bokningstavlor & Tvättutrustning
Dammsugarpåsar
Fraktlapp
Hoover
Krups
Melitta
Moulinex
Nilfisk
Personal köp
Reservdelar Airforce
Reservdelar Appliance/Feiyue
Reservdelar Ariete
Reservdelar Babyliss
Reservdelar Bosch
Reservdelar Braun
Reservdelar Candy/Hoover
Reservdelar Cuisinart
Reservdelar Daewoo
Reservdelar Delonghi
Reservdelar Dyson
Reservdelar Fläktar
Reservdelar Geapp/General Electric
Reservdelar Gorenje
Reservdelar IROBOT
Reservdelar Kenwood
Reservdelar KitchenAid
Reservdelar Krups
Reservdelar LG
Reservdelar Logik
Reservdelar Matsui
Reservdelar Matsui Kenwood Hitachi
Reservdelar Melitta
Reservdelar Moccamaster
Reservdelar Mont Karlo
Reservdelar Moulinex
Reservdelar Nilfisk
Reservdelar OBH
Reservdelar Osby Vitvaror
Reservdelar Philips
Reservdelar Remington
Reservdelar Rowenta
Reservdelar Russell Hobbs
Reservdelar Sandström
Reservdelar Scandomestic
Reservdelar Tefal
Reservdelar Upo
Reservdelar vitvaror
Reservdelar Whirpool
Reservdelar Wilfa
Resevdelar Babyliss
Robot dammsugare
Rowenta
Tefal
Utförsäljning Rea
Värmeprodukter
Specialbeställning

Nya produkter

Visa kundvagn
Till startsida

Info:
Köpinformation
Betalning
Problem vid kortbetalning
Garanti & reparationer, frågor och svar
Om oss
Kontakt & Öppet-tider
Produktmärken som vi samarbetar med
FAQ
Lediga tjänster

Övrigt/Registrera service:
Registrera Kredit/service
Registrera/Registrere vitvaruservice/Hvidevareserv
Førhandler ansøg login til web-butik
Registrere Service Melitta Denmark
Registrere Service Kenwood Delonghi Braun Danmark
Felanmälan (OBS! Ej vitvaror)
Service status
ÅF Ansökan login web-butik

Alla priser
är inkl. moms

EuroCard / MasterCard Visa
Köpinformation Print

Kortbetalning
Du kan betala med Visa, MasterCard. För kortbetalning tillkommer ingen avgift. Vi hanterar kortbetalningarna i samarbete med DIBS AB. Vi följer distansköplagen och vid genomförande av kortbetalning reserveras köpesumman på ditt kort/bankkonto. Ditt kort/konto belastas i samband med att leveransen bekräftas. Vi lagrar inga kortuppgifter och all hantering av kortinformationen hanteras via säker SSL kryptering, samt av bankernas senaste säkerhetsteknik 3D Secure -du kan känna dig helt säker när du handlar med kort hos oss.

Kortbetalning
Vi erbjuder säkra kortbetalningar med svenska kort utställda av VISA och MasterCard. Centralservice i Osby AB använder 3D-secure som säkerhetsstandard. Denna standard är framtagen av VISA och Mastercard, och krypterar all information med 128-bitars SSL-kryptering. Detta garanterar att ingen kan ta del av dina uppgifter. De uppgifter du behöver ange i kassan är kortnumret, CVC-koden och kortets giltighetstid.Fakturabetalning (inaktiv)
För att du ska få kredit krävs att du uppger ditt personnummer/organisationsnummer. Vid fakturabetalning förbehåller sig Centralservice i Osby AB rätten att ta kreditupplysning vid samtliga beställningar. Betalning ska ske inom 10 dagar från fakturadatum. Fakturan med inbetalningsuppgifter medföljer försändelsen. Vid sen betalning utgår en skriftlig påminnelse via e-post. Påminnelseavgift och ränta utgår vid sen betalning med 50 kr i avgift samt +8 procent referensränta. Inkassokostnader tillkommer vid utskick av kravbrev enligt inkassolagen 5§.
Centralservice i Osby AB har rätt att avslå fakturaköp utan anledning och erbjuda köp via kortbetalning eller efterkrav som ett alternativ.

Leveranser
Alla order levereras inom Sverige med postens företagspaket eller brev. En expeditionsavgift om 19 kr tillkommer alla ordrar om inget annat anges. Leveranser upp till 0,5 kg levereras per brev vid ej skrymmande. Order över 0,5 kg levereras med postens företagspaket till företag och för privatpersoner får paketet hämtas ut på Postens aviserade utlämningsställe. Order inkomna före kl 12.00 skickas normalt samma dag eller dagen efter vilket gör att du oftast får leverans ganska omgående. Leverans med företagstpaket (order över 0,5 kg) tar normalt 2-3 dagar. Om en vara är tillfälligt slut restnoteras hela ordern till dess full leverans kan ske om inget annat anges av kund. I fraktpriset är det inkluderat kostnader för bl.a. emballage. Vi har en lägsta leveranskostnad på 45 kr för att täcka våra kostnader.
Fraktfritt vid 3000 + moms. Angivna produkter med frakt ingår gäller endast konsumenter och ej på åf-pris.
Vi skickar endast till Sverige, Danmark och Finland. När det gäller leverans till Danmark och Finland och man inte är avtalskund hos oss så skickar vi endast mot kortbetalning.

Garanti
Centralservice i Osby AB säljer alla hela produkter med i de flesta fall 1 års garanti och 2 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Vissa tillverkare har längre garanti än vad konsumentköplagen förespråkar. Om produkten ej fungerar på avsett sätt garanterar Centralservice i Osby AB reparation eller utbyte till ny produkt (bestäms av Centralservice i Osby AB). Om du vill reklamera en vara som var trasig vid leveranstillfället måste du göra det inom skälig tid efter att du har upptäckt felet.

Returrätt
Centralservice i Osby AB erbjuder sina kunder att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 14 dagar från det att man tagit emot sin vara. Varan du sänder i retur ska vara felfri, oanvänd, komplett samt i obruten originalförpackning, plombering eller skyddsplast får inte vara bruten. Elektriska reservdelar såsom kretskort, element, termostater mm har ingen bytesrätt. Vänligen kontakta Centralservice i Osby AB kundtjänst för vidare instruktioner. Du måste själv bekosta både returfrakten samt den fraktkostnad vid haft i samband leverans till Er.

Reklamationer
Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Skulle du få en defekt eller fellevererad vara är vi angelägna om att du tar kontakt med vår kundtjänst snarast, dock senast inom 14 dagar från leverans så rättar vi till felet. Ersättningsleveransen sker naturligtvis helt utan kostnad för dig. OBS! Innan du returnerar defekt/fellevererad vara måste du kontakta kundtjänst för att få reklamationen godkänd och returportot betalt.

Transportskador
Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till Posten. Om Posten ej åtager sig skadeansvaret, skall du kontakta vår kundtjänst. Vid retur från kund till oss, står kunden för skador som kan uppstå under transporten. Var noga med att packa in inskickade produkter väl med stötdämpande material runt om produkten.

Ej utlösta varor
Om vi får tillbaka brev eller paket som inte lösts ut från posten, förbehåller vi oss rätten att debitera samtliga kostnader som uppstår i samband med denna retur. Betalning skall ske inom 10 dagar från fakturadatum.

Falska beställningar
Vi samarbetar med Polisen och samtliga falska beställningar eller bedrägeriförsök polisanmäls. Centralservice i Osby AB lämnar all information till Polisen för att vara behjälplig vid utredningen.

Personuppgiftspolicy
Vi följer den svenska personuppgiftslagen. Den håller en hög nivå för att ge individen skydd om hur personuppgifter lagras. Enligt denna lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar och sparar uppgifter om dig i vår databas. Genom köp hos Centralservice i Osby AB bekräftar du detta samtycke. Alla personuppgifter som du lämnar till oss eller som vi får del av när du genomför ett köp kommer att behandlas av Centralservice i Osby AB i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp skall kunna fullgöra våra åtaganden gentemot dig samt i kommunikationen mellan Centralservice i Osby AB och kund.

Åldersgräns
Vi kan inte ta emot beställningar från personer under 18 år.

Lagval
Tvist enligt dessa villkor skall avgöras enligt svensk lag. Centralservice i Osby AB följer Allmänna reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer samt konsumentköplagens regler.

Ansvar
Centralservice i Osby AB förutsätter att köparen har nödvändig information och kunskap gällande eventuell montering av beställd reservdel. Köparen ansvarar för att levererad/erhållen reservdel/tillbehör monteras på ett fackmannamässigt riktigt sätt av behörig personal. Skadeståndsanspråk avseende följd av felaktig användning / montering, beaktas ej.


Reservation för ändringar
Centralservice i Osby AB förbehåller sig för slutförsäljningar, tryckfel, fel i information samt fel i specifikation, på samtliga i vårt sortiment förekommande produkter och tjänster. Centralservice i Osby AB förbehåller sig rätten att kunna ändra priser och villkor. Det pris som gäller är det vid varje givet köptillfälle. Pris med 0 kr är fel och går inte att beställa om det inte uttryckligen gäller en kampanj. Alla bilder illustrerar produkten/reservdelen, detta innebär inte att allt ingår. Exempelvis en glaskanna säljs ofta utan lock, dock kan bild visa med lock. Fråga gärna om Ni är osäkra.

©2009-2012
 
                                                                                                                                                                                                                                                                             
Centralservice i Osby AB  -  Box 141  -  283 23 Osby
Tel. +46 479-130 48  -  Fax. +46 479-109 90  -  E-mail: info@ocsab.se